21 juli 2014

Välkommen administratör!

coompanion-generation-kooperation-skiss-v3_10

Bilden tillhör #generationkooperation.

OBS! Tjänsten är tillsatt
Vi vill ha dig till Coompanion Sveriges kansli.

 

Gillar du att vara den som får livet på en arbetsplats att flyta på smidigt? Ger du service med omtanke? Vill du ingå i ett team bestående av en VD, en verksamhetsutvecklare och en kommunikationsansvarig?

Kanske du är den vi söker. Coompanion Sverige söker en person som kan ta hand om administration och ekonomi.

Coompanion har sedan många år ett statligt uppdrag att hjälpa entreprenörer inom alla branscher att starta och utveckla företag tillsammans enligt kooperativa värderingar. Vi är själva ett kooperativ och finns med självständiga lokala kontor över hela landet, minst ett i varje län. I dagsläget är det 25 kontor med ca 130 medarbetare. Att arbeta enligt kooperativa värderingar handlar om att utveckla arbetssätt och kultur i företag med fokus på demokratisk styrning, delaktighet och ofta med en önskan om att nå en samhällsnytta. Vi vet därför att du är en person som gillar att samarbeta och utveckla ditt sätt att leda dig själv och att samverka med andra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Roll och ansvar kommer att utvecklas tillsammans med den vi väljer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på i första hand 50 %. Tillträde snarast möjligt. Tjänsten är placerad på kansliet i Stockholm.

Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till VD Kristina Herngren, mejladress kristina.herngren@coompanion.se. Sista ansökningsdag är fredagen den 15 augusti.

 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Kristina har telefon 0706-33 23 72.

 

Dela