30 augusti 2017

Vi rekryterar till nationellt projekt för kompetensutveckling i ASF

Anser du att ekonomiska verksamheter med fördel styrs demokratiskt och tycker du om att arbeta för människors kompetensutveckling? Då kan du vara den projektledare vi söker.

I projektet kommer mer än 1500 personer, främst medarbetare i arbetsintegrerande sociala företag (ASF) att få kompetensutveckling. Projektet skall stärka medarbetarna på de sociala företagen så att de än bättre kan stötta blivande medarbetare, praktikanter och andra på vägen till arbete.

Projektet kommer att erbjuda ledarskapsprogram till ASF i hela landet och kommer att utbilda medarbetare i arbetsträning och validering. De metoder som utvecklas ska kunna fortleva efter projekttiden.

Projektet beräknas starta i oktober 2017 och varar i 30 månader. Du kommer att få resa mycket i Sverige men din placering kan vara flexibel.

Som projektledare rapporterar du till projektägarens VD samt till projektets referensgrupp som består av företrädare från Arbetsförmedling, Försäkringskassan, Skoopi, SKL och Tillväxtverket.

Arbetsuppgifter

Till ditt stöd har du ekonom, ekonomi/administrativ assistent, delprojektledare, ett par projektmedarbetare samt deltidskommunikatör.

Du kommer att ha stöd av ett tiotal timanställda Coompanionmedarbetare ute i landet, vilka hjälper dig samordna projektets lokala aktiviteter. Genomförare av utbildningar kommer till stor del vara av dig upphandlade aktörer.

Ladda ned en utförlig beskrivning av tjänsten här!

 

 

Dela