20 december 2017

Vi söker projektledare

Projektledare ASF-Akademin – ett nationellt kompetensutvecklingsprojekt

Coompanion Sverige söker dig som vill leda ett nationellt ESF projekt som kommer att göra insatser för mer än 1500 personer, främst medarbetare i arbetsintegrerande sociala företag (ASF). Projektet ska stärka medarbetarna på de sociala företagen så att de än bättre kan stötta blivande medarbetare, praktikanter och andra på vägen till arbete.

Projektet kommer att erbjuda ledarskapsprogram till ASF i hela landet och kommer att utbilda medarbetare i arbetsträning och validering. Metoder ska utvecklas som kan fortleva efter projekttiden.

’Projektlängd är 30 månader. Planerat startdatum för projektet är mars 2018 .

Coompanion Sverige ek för är projektägare. Som projektledare rapporterar du till projektägarens VD samt till projektets referensgrupp som består av företrädare från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skoopi, SKL och Tillväxtverket.

Arbetsuppgifter

Projektledning av projektet enligt ansökan. Du har ansvar för projektbudget och till ditt stöd har du en projektekonom på deltid. Du ansvarar också för kontakter med samverkansparterna i ansökan. Du skall planera kompetensutvecklingsinsatser, förankra dem med samarbetspartner och samordna och följa upp.

Till ditt stöd har du ekonom, administrativ assistent, delprojektledare, ett par projektmedarbetare och deltidskommunikatör. Du kommer att ha stöd av ett tiotal timanställda av Coompanions medarbetare ute i landet, vilka hjälper dig samordna projektets lokala aktiviteter. Genomförare av utbildningar kommer till stor del vara av dig upphandlade aktörer.

Rapportering av projektet sker till ESF och andra finansiärer.

Omfattning tjänst: Heltid

Vi vill att du

Meriterande är

Vi förutsätter att du delar våra värderingar om att verksamheter med fördel ägs och drivs demokratiskt och vill bidra till att vår sektor utvecklas.

Placeringsorten är flexibel. Projektadministrationen finns i Göteborg. Många samverkansparter finns i Stockholm och där också Coompanions kontor finns. Verksamheten bedrivs i hela landet. Så du måste vara beredd på att resa i hela landet.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 15 januari per mail till rekryteringsgruppen. Intervjuer sker löpande..

Mer information: Sven Bartilsson tel 0705-74 54 44 ellerCamilla Carlsson 0733–64 37 40.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Ladda ned texten i PDF här!

 

Dela