Alternativa bygg- och boendeprojekt. Vad kan staden och landsbygden lära av varandra!

Projektet Bogemenskap Gotland söker efter nya finansieringslösningar för att möta bostadsbristen på Gotland. Projektet syftar till utveckla tankar och idéer för att skapa finansieringsmodeller för fler bostäder på Gotland, och specifikt på gotländska landsbygden. Denna och kommande föreläsningar kommer även skapa utrymme för nätverkande och utbyte av erfarenheter och idéer. Detta projekt är ett samarbete mellan Coompanion Gotland, Hela Sverige ska leva och GUBIS. Projektet finansieras av Leader Gute och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Den 27 oktober kommer Nils Söderlund, arkitekt SAR/MSA, föreläsa om genomförda bygg- och boendeprojekt och om vad staden och landsbygden kan lära av varandra. Nils Söderlund är expert inom byggemenskap och bogemenskap, och har stor kunskap inom området alternativa finansieringslösningar för bygg- och bogemenskaper.

Torsdag 27 oktober 1330-1530, Clarion Wisby

Program
1330-1415 Alternativa genomförda bygg- och boendeprojekt
1415-1445 Eftermiddagsfika med mingel
1445-1530 Vad kan staden och landsbygden lära av varandra!

Vår avsikt är att erbjuda intressanta och värdefulla föreläsningar och studieresor för dig som är intresserad av frågor om boende och bostadsbyggande på Gotland. Hör gärna av dig till oss om du har specifika önskemål om föreläsare inom området finansieringslösningar för boende och bostadsbyggande på Gotland.

Är du intresserad av den här och fler föreläsningar inom området alternativa finansieringslösningar för boende och bostadsbyggande på Gotland? Skicka ett mail till gotland@coompanion.se så återkommer vi med mer information om eventet, projektet och kommande event.

Datum

27 okt 2022
Expired!

Tid

13:30 - 15:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 27 okt 2022
  • Tid 07:30 - 09:30
Coompanion Gotland

Arrangör

Coompanion Gotland
Telefon
076 127 67 00
E-post
gotland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!