Kostnadsfria workshoppar i bearbetning av er organisations vision

En organisations vision fungerar som en ledstjärna för organisationens alla intressenter så som kunder, medarbetare, ledning mm. Visionen hjälper organisationen att uppnå sina mål på både kort och lång sikt och beskriver en önskad idealsituation som vi ständigt vill uppnå.

Syftet med visionen är att lyfta fram affärsidén eller verksamhetsidén och hjälper organisationen att uppnå sina mål. Därför erbjuder vi nu företag och organisationer en kostnadsfri workshop där vi hjälper er att gemensamt ta fram en ny eller uppdatera er befintliga vision.

Under workshopen arbetar vi med idéer och värderingar i en demokratisk process. Vi rekommenderar er att blanda både anställda och ledningen i processen, men ni avgör så klart själva vilka ni vill ha med i workshopen.

Förslag på upplägg

  • Tre till åtta personer är lämpligt.
  • Räkna med max 90 minuter
  • Workshopen riktar sig till ledningen och anställda.

För att boka en visionsworkshop kontaktar ni wille.lopez@coompanion.se

Referenser:

Vi uppskattade visionsövningen utifrån dess enkelhet och grymma struktur, som plötsligt utmynnade i ord som vi inte ens visste fanns. WOW! Jag kunde inte ana att mina styrelsemedlemmar tänkte på företaget på det här sättet och hade tillgång till ord inom ett område som jag tänkt ”tillhörde” mig. Natalie, Entreprenör

Vår förening stod och stampade, medlemsantalet minskade. Våra ideella funktionärer ville ha bättre förutsättningar. I workshop hos Coompanion fick styrelsen tillsammans med funktionärer och medlemmar analysera vilka olika möjligheter som fanns för att kunna växa. Coompanions upplägg passade oss väl och vi fick ett professionellt och peppande bemötande. Marianne, Friskis Växjö

Se fler av våra event HÄR

Coompanion finansieras av:

tillväxtverket

Datum

20 jan 2023 - 31 dec 2024
Ongoing...

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 20 jan 2023 - 31 dec 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!