20/4 Entreprenörskapsminglet goes E-minglet - Coompanion

20/4 Entreprenörskapsminglet goes E-minglet

Nätverket HJÄLP!? som finns för att hjälpa Unga och Nystartade företag arrangerar ett kostnadsfritt Entreprenörsmingel för våren 2021! Denna gång blir det ett E-Mingel, dit alla är välkomna att mingla och utbyta idéer och knyta nya kontakter!

Du har möjlighet att (e-)mingla samt höra en intressant föreläsning från den framgångsrika entreprenören Tjoffe Sjögren om hans resa.

Dessutom kan du, om du vill, delta i en Pitchtävling där du kan vinna flera priser. Vi kommer att välja ut tre personer som kan få pitcha eller presentera en idé under eventet. Alla som vill vara med och pitcha får skicka in en video med en 2-minuters pitch till linnea.eriksson.bjorn@drivhuset.se senast en vecka innan eventet (13/4)

Entreprenörsminglet anordnas av Nätverket HJÄLP!? som är ett samarbete mellan 9 olika organisationer i Kronoberg som jobbar med att stötta unga företagare. Vi kommer självklart att finnas på plats digital för att mingla med er och svara på frågor om företagande, samt hjälpa er att knyta rätt kontakter.


Entreprenörsminglet riktar sig till unga och nya entreprenörer oavsett ålder!
Evenemanget sker via Zoom länk. Länken mejlas dagen innan evenemanget.
Anmäl dig i följande länk!

Följ eventet på Facebook eller se även fler av våra event HÄR!

Datum

20 apr 2021
Expired!

Tid

17:00 - 18:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 20 apr 2021
  • Tid 11:00 - 12:30
Anmäl dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »