Sveriges företagare är bland de äldsta i Europa.

Vad innebär det för näringslivet och jobben? Vilka alternativ finns när nedläggning ser ut som den troligaste planen? Vad säger forskningen och fungerar det i praktiken? 

Välkommen till en spännande eftermiddag där vi tittar på innovativa ägarskiften. Lyssna på  Frida Boklund, regionchef Företagarna Gotland, Småland och Öland samt Sophie Nachemson-Ekwall, Phd Expert social finansiering och hållbarhet på PwC, forskare på Center for Sustainability Research SSE och författare till publikationer som ”Ett Sverige där anställda äger” och ”Hållbar ägararkitektur för Sverige”. 

Du kommer också att ta del av resultat och erfarenheter från olika Coompaniondrivna initiativ för ett breddat perspektiv inom ägarskiften. 

Dessutom får du en kort information om Coompanions kostnadsfria företagsrådgivning. 

Lunchträffen är en aktivitet inom Coompanion Kalmar läns satsning ”Lokalt entreprenörskap i ny regi” (https://coompanion.se/…/lokalt-entreprenorskap-i-ny-regi/) i samverkan med Coompanion Blekinges ”Fokus Medarbetarägt” (https://www.fokusblekinge.se/), Coompanion Fyrbodals ”Medarbetarövertagande vid ägarskifte” (https://coompanion.se/vast/projekt-i-vast/medarbetarovertagande-vid-agarskifte/), CooCon ”Ägarskiften i praktiken” (http://agarskiften.com/) och Mikrofonden (https://mikrofonden.se/)

Datum

22 nov 2022
Expired!

Tid

14:00 - 16:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 22 nov 2022
  • Tid 08:00 - 10:00

Mer info

Anmäl dig här

Platser

Digitalt via Zoom

Arrangör

Coompanion Kalmar län
Telefon
0703-965030
E-post
ann.sellbrink@coompanion.se
Anmäl dig här
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!