HITTA UT – ge oss utflyktstips i Vombsjösänkan

Hur kan vi hjälpa folk att hitta ut i vårt fantastiska område? Tipsa oss om era favoritställen i området och vinn ett presentkort till nästa utflyktsfika!

Motivera med en kort text och gärna bild, varför det är värt ett besök. Är det för den fantastiska naturen, kulturarv eller pågår det en intressant verksamhet där? För att vara med i utlottningen av 25 presentkort på 150 kr på Torna Hällestad Lanthandel; delta i detta facebookevent och lägg in era tips i kommentarsfältet.

Vi samlar in alla tips för utveckling av biosfärskartan och till framtida aktivitetsidéer och evenemanget pågår mellan 1/7 till den 31/8.

Vill ni också hitta på något kreativt kan ni delta i aktiviteten ”HITTA PÅ”. Detta är ARNA i Fågelrikets sommarsatsning 2020 som med stort ideellt engagemang erbjuder familjer och andra utflyktsugna tips på naturnära aktiviteter i Vombsjösänkan. LÄS MER HÄR

LÄNK TILL FACEBOOKEVENTET ”HITTA UT”

Aktiviteten är en del av projektet “Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan” som pågår 2019-2021. Syftet är att bjuda in alla som vill engagera sig för ett biosfärområde i Vombsjösänkan. Projektet ägs av Coompanion Skåne med huvudfinansiering från Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne. Hemsida: skane.coompanion.se/vombsjosankan

Datum

01 jul 2020 - 31 aug 2020
Expired!

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 01 jul 2020 - 31 aug 2020
Kategori
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!