IMPACT LUNCH: Ta bättre bilder med din mobil!

Vill du få fler verktyg för att kommunicera ditt erbjudande till din kund och bli bättre på att ta säljande bilder? Har du fokus på att skapa samhällsnytta i din verksamhet så kan bilder vara ett bra sätt för dig att kommunicera ditt hållbarhetsarbete, att förstärka ditt varumärke eller att berätta en stark historia som når fram till dina kunder.

Coompanions kommunikatör Johan Adermalm ger dig tips och tricks för hur du kan ta bilder som skapar en större Impact för både din verksamhet och vår omvärld. Johan kommer att prata om hur du på ett effektivt sätt kan använda din mobiltelefon för enklare fotografering. Webbinariet riktar sig till dig som vill börja använda bilder mer i din kommunikation och det krävs att du har tillgång till en smartphone.

Webbinariet hålls digitalt och erbjuds som en del i Coompanion Hallands inkubator Impact Academy. Under ett antal tillfällen bjuds du in till en Impact Lunch där vi under avslappnande former bjuder på ny kunskap inom olika områden som kan hjälpa dig i ditt entreprenörskap.

Anmäl dig här!

* Deltagandet är kostnadsfritt tack vare finansiering från Tillväxtverket, Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland.

Datum

23 feb 2021
Expired!

Tid

12:15 - 13:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 23 feb 2021
  • Tid 06:15 - 07:00

Platser

Online
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!