Delprojektledare arbetsträning / arbetsrehabiliterande tjänster

Coompanion Sverige har beviljats ESF projektet ASF Akademin som syftar till att stärka de arbetsintegrerande sociala företagen (ASF) som arbetsmarknadspolitisk aktör. Detta ska ske genom att kompetensutveckla anställda i ASF.

Vi söker därför dig som har kunskap och erfarenhet av att samordna, kompetensutveckla och stödja i arbetsträning och i arbetsrehabiliterande tjänster och som vill vara med och utveckla metoder och modeller i arbetsträning och arbetsrehabiliterande tjänster. Dessa metoder ska genom projektets insatser implementeras i företagen och kvalitetssäkras. Parallellt pågår flera initiativ i certifieringsarbete för ASF.

Arbetsuppgifter

Som delprojektledare kommer du att samordna insatser i hela Sverige rörande arbetsträning och arbetsrehabiliterande tjänster tillsammans med projektmedarbetare och projektledare.

Dina arbetsuppgifter är att planera och genomföra utbildning i arbetsträning och liknande. Du skall också arbeta konsultativt och utbildande och stödja medarbetarna i ASF att utveckla kvalitet i arbetsträning. Insatserna och utbildningarna sker både på plats hos företagen och i regionala noder. Deltar i projektet gör cirka 150 företag med över 1500 medarbetare. Du kommer att ha stöd av ett antal medarbetare ute i landet som hjälper dig att samordna de lokala insatserna på företagen. Verksamheten bedrivs i hela landet. Du måste vara beredd på att resa i hela landet.

Om anställningen

Projektets längd är 30 månader. Projektet startar i mars 2018. Vår ambition är därför att vi så snabbt som möjligt rekryterar och anställer till detta uppdrag. Intervjuer sker löpande.

Omfattning

Heltid

Placeringsort:

Flexibel i hela landet

Vi vill att du har:

Meriterande är

Vi förutsätter att du delar våra värderingar om att verksamheter med fördel ägs och drivs demokratiskt och vill bidra till att utveckla vår sektor.

Ansökan och mer information

Vi vill ha din ansökan senast den 6 april per mail till projledarbtr@coompanion.se Intervjuer sker löpnade. Vänta därför inte med din ansökan.

För mer information kontakta Sven Bartilsson 0705-74 54 44 eller
Camilla Carlsson 0733-64 37 40

Om Coompanion Sverige

Coompanion är företagsrådgivaren för samhällsentreprenörer. Vi verkar för att människor ska förverkliga goda idéer tillsammans – gärna i kooperativ form. Vi finns på 25 platser i hela landet – ett Coompanion i varje län – alltid regionalt ägda och styrda. Coompanion Sverige är de 25 regionala Coompanions paraplyorganisation.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings – och rekryteringsföretag.

Hämta hem platsannonsen som PDF!