Projektledare för ”Lokal serviceutveckling – för ökad service på landsbygd”.
Jag är en lantis med jord under naglarna och stövlarna på jorden. Hållbarhet, jämlikhet och inkludering är viktigt för mig, och att inspirera och stötta människor som vill göra något av sin plats på jorden, inom eller utanför företagssfären. Gärna med inriktning livsmedel; från småskalig produktion till mathantverk och måltidsupplevelser. Driver företag med fokus på mat och klimat, ger föreläsningar, utbildningar och jobbar med utematlagning över öppen eld.
Jag bor i norra Småland med hästar, får, höns, hund och man, och strävar efter att odla mot större grad av självförsörjning. Har drivit gårdsrestaurang, gör matlagningsevent och testat en massa andra sätt att påverka människor mot större hållbarhet, hälsa och välmående med hjälp av mat. Delägare i Klimatmat Sverige ekonomisk förening. Jobbar åt och är engagerad i föreningen för Naturbeteskött i Sverige.