Coompanion har verkat i Halland i snart 30 år och vår mission är att främja ett entreprenörskap som gör världen bättre. Nu har vi dragit igång Impact Academy. Impact Academy är en utvecklingsarena och en inkubator för personer som har en affärsidé eller en verksamhet där man löser en samhällsutmaning av något slag samtidigt som man såklart skapar affärsnytta och vinst i sin verksamhet. På sikt finns möjlighet att delta på plats i Impact House lokaler i Varberg där Coompanion har ett av sina kontor, men för tillfället sker de flesta aktiviteterna digitalt på olika sätt.

Impact Academy tar utgångspunkt i målen för Agenda 2030 och där vi har ett gemensamt ansvar för att dela kunskap och skapa dialog kring hur vi kan bygga ett hållbart samhälle. Genom ökad kompetens runt nya hållbara affärsmodeller och innovationsarbete, fler möjligheter för samverkan och finansiering, ökad konkurrenskraft och inspiration vill vi bidra till att bygga hållbara företag för framtiden. Välkommen att delta i de aktiviteter som just din verksamhet kan ha nytta av och tveka inte att höra av dig om du vill bidra med tankar och idéer. Vi samverkar med aktörer runt om i hela Halland som, precis som vi, har ett uppdrag och en önskan om en mer hållbar värld och fler hållbara och samhällsnyttiga företag.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

* Ditt deltagande är kostnadsfritt och möjliggörs av finansiering från Tillväxtverket, Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland.

Impact Business

Impact Business är ett affärsutvecklingsprogram för dig som har en affärsidé som förbättrar samhället på något sätt. Under programmet får möjlighet att utveckla er idé eller befintliga verksamhet i en mer ekonomiskt och miljömässigt hållbar riktning. Vi träffas i grupp under 6 tillfällen där vi delar med oss av kunskap och konkreta verktyg för hur ni lyckas med era verksamheter. Vi arbetar i vårt unika digitala affärsutvecklingssystem och det möjlighet för personlig handledning av våra erfarna affärsutvecklare mellan träffarna.

Impact Lunch

Ta del av något av våra webbinarium där vi erbjuder möjlighet att få ny kunskap inom områden så som marknadsföring, kommunikation, försäljning, hållbarhet, effektmätning, finansiering och upphandling.

Impact Buddies

Impact Buddies är en mentorskapsmodell där du får strukturerad coachning och handledning av så väl våra erfarna affärsrådgivare som andra samhällsentreprenörer. Modellen bygger på det som kallas Peer to Peer som är ett kollegialt lärande där vi tillsammans inom branschen delar kunskap och erfarenheter. Du får möjlighet att utöka ditt nätverk samtidigt som du får råd, stöd och tips från andra i branschen.

Impact STUDIO

Här finns det möjlighet att utveckla, visualisera och testa nya koncept. Framgångsrik affärsutveckling driver man tillsammans med sina användare och kunder. Kundupplevelsen är oftast helt avgörande för din verksamhets framgång och lönsamhet. Hos oss får du hjälp med att visualisera och testa dina koncept oavsett om det är en i en intervju, ett scenframträdande, en digital föreläsning, en utställning, ett nytt möteskoncept eller en podd. På plats i våra lokaler på Impact House i Varberg finns tillgång till teknisk utrustning för effektiva möten, tv-studio med green screen, en scen, podd-/ Vlogg-utrustning.

Anmäl ditt intresse redan idag!