Känner du till eller har du ett kooperativt företag som förtjänar extra uppmärksamhet för sitt kooperativa arbete? Då uppmanar vi dig att nominera eller kandidera till Årets kooperativ i Jönköpings län 2023!

Vi brinner för kooperativ och vill ge möjlighet att hylla ett framgångsrikt tillsammansägt företag i vårt län. Vinnaren går sedan vidare som nominerad till utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige.

Klicka här för att nominera.
Nomineringen är öppen fram till den 30 juni 2023.

Om Årets kooperativ i Sverige
Årets kooperativ i Sverige är en tävling som anordnas av FremiaWe Effect och Coompanion Sverige. Runt om i landet utses regionala Årets kooperativ bland de 25 regionala Coompanion som finns. 2022 nominerades 18 bidrag och fyra av dem gick vidare till den nationella finalen, utsedda av en jury. Finalisterna deltar därefter i en publik omröstning på webben, öppen för alla. Det är alltså du tillsammans med med juryns röster som avgör vem som blir Årets Kooperativ.

Syftet med tävlingen är att uppmärksamma kooperativt företagande – entreprenörskap som ofta möter miljö- och samhällsutmaningar snarare än att bidra till dem. Vi vill också visa på den bredd på affärsverksamheter som bedrivs i den här formen.
Läs mer om tävlingen på Årets kooperativs hemsida.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!