Vill du bidra till ett hållbart Jönköpings län där fler människor går samman och driver utveckling, genom att främja kooperativt företagande och driva samhällsnyttiga projekt? Coompanion Jönköpings län söker dig som vill bli vår nya affärsutvecklare/rådgivare. 

Coompanion finns på 25 platser i landet. Vi är företagsrådgivaren för alla som har samhällsutvecklande idéer och vill starta och driva företag tillsammans. Coompanion arbetar inkluderande med entreprenörskap för att skapa hållbar utveckling i både stad och  landsbygd. Vi driver samverkansprojekt som syftar till att möta aktuella samhällsutmaningar och erbjuder kostnadsfri rådgivning till personer och organisationer som vill förverkliga sina idéer. 

Nu söker vi en affärsutvecklare/rådgivare

VI SÖKER DIG som har ett stort engagemang för hållbar utveckling och värderingsdrivet entreprenörskap. Rollen som affärsutvecklare/rådgivare är både bred och omväxlande. Du kommer att möta idébärare, grupper, företag och föreningar i rådgivning samtidigt som du är med och utvecklar organisationen tillsammans med oss, våra samarbetspartners och finansiärer. Vi arbetar flexibelt med bas från vårt kontor i centrala Jönköping, men hela länet är vårt arbetsfält.

DU brinner för att hjälpa individer att förverkliga sina företagsdrömmar tillsammans och:

Verksamheten har kollektivavtal. Vi tillämpar målstyrd arbetstid och individuell lönesättning. Tjänsten är en heltidstjänst. Mer om Coompanion https://coompanion.se/jonkopings-lan  

Ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via mejl. Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till jonkoping@coompanion.se senast den 12 december. Vi behandlar ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Kontakt

Vid frågor kontakta VD Jeanette Rosén, 0705163404, jeanette.rosen@coompanion.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!