Projektadministratör ASF Akademi

Coompanion Sverige har beviljats ESF projektet ASF Akademin som syftar till att stärka de arbetsintegrerande sociala företagen (ASF) som arbetsmarknadspolitisk aktör. Detta ska ske genom att kompetensutveckla anställda i ASF. Deltar i projektet gör cirka 150 företag med över 1500 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du är ett stöd till projektledning och projektekonom för projektets löpande administration, så som inrapportering till ESF och SCB, planering och praktiska arrangemang.

I arbetet kommer du att:

För att trivas på arbetsplatsen är det viktigt att du är flexibel, social samt trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ inom ramen för projektet. Det är också viktigt att du tycker om att samarbeta med många olika människor.

Om anställningen

Projektets längd är 30 månader. Projektet startar i mars 2018. Vår ambition är därför att vi så snabbt som möjligt rekryterar och anställer till detta uppdrag. Intervjuer sker löpande.

Omfattning

Heltid

Placeringsort:

Stockholm

Vi vill att du:

Meriterande är

Vi förutsätter att du delar våra värderingar om att verksamheter med fördel ägs och drivs demokratiskt och vill bidra till att utveckla vår sektor.

Ansökan och mer information

Vi vill ha din ansökan senast den 6 april per mail till projledarbtr@coompanion.se. Intervjuer sker löpnade. Vänta därför inte med din ansökan.

För mer information kontakta Jenny Kowalewski +46(0)70-483 99 11 eller
Camilla Carlsson +46 (0)73-364 37 40

Om Coompanion Sverige

Coompanion är företagsrådgivaren för samhällsentreprenörer. Vi verkar för att människor ska förverkliga goda idéer tillsammans – gärna i kooperativ form. Vi finns på 25 platser i hela landet – ett Coompanion i varje län – alltid regionalt ägda och styrda. Coompanion Sverige är de 25 regionala Coompanions paraplyorganisation.

Intervjuer kommer att ske löpande. Vänta därför inte med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings – och rekryteringsföretag.

Hämta hem annonsen som pdf!