studera i italien med asf akademin

Studera i Italien med ASF Akademin

OBS! Alla platser är fyllda. Tack för visat intresse!

ASF Akademin har fått upp till 10 platser på

SOCIAL COOPERATIVES INTERNATIONAL SCHOOL
24 – 27 Oktober 2019 i Neapel, Italien.

Social Cooperatives International School ges för femte gången av den italienska kooperativa federationen Federsolidarietà – Confcooperative, med 6250 sociala kooperativ som medlemmar. Ett trettiotal deltagare från en rad olika länder samlas under tre dagar för utbyte och lärande.

Anmäl ditt intresse nu!

Programmet innehåller internationella föreläsningar och studiebesök. Årets program kommer att presenteras inom kort. Programmet utvecklas lite varje år men brukar innehålla studiebesök på spännande kooperativ.

Kursen genomförs på engelska.

Det här ingår för deltagare i ASF Akademin

Kursdeltagande, inkl material, luncher, fika.
Studiebesök
Boende i enkelrum på Hotel Royal Continental, Neapel
Flygresa, inklusive anslutningar till flygplats i Sverige: Bokas via projektets resebyrå (alternativt tågresa för max 5000 kr).

Det här får ert företag betala

Lokal transporter i Italien.
Middagar
Andra utlägg
Ev traktamenten

Begränsat antal platser

Restid och kurstid skall tidredovisas som medfinansiering.

Eftersom vi har ett begränsat antal platser så kommer vi att välja deltagare bland de som anmäler sig först. Vi kommer att ta viss hänsyn till motivering, geografisk spridning, kön och verksamhet. Ett krav för deltagande är att ni hinner med de insatser inom ASF Akademin som ni redan är anmälda till.

Anmäl dig här snabbt!

Anmälan är bindande. Avanmälningar efter den 30 augusti kommer debiteras 5000 kronor plus reskostnader som ej går att avboka. För frågor kontakta Sven Bartilsson på Coompanion.