Ägarskifte på landsbygden – Coompanion informerar

Ägarskifte på landsbygden är en viktig fråga som påverkar många samhällen runt om i världen. Coompanion har utvecklat en organisationsmodell för personalövertagande, där ett viktigt syfte är att rädda jobben, inte minst på landsbygden.

Coompanion informerar om att starta och driva företag tillsammans genom en serie webbinarier med olika teman. Välkommen till ett webbinarium om ägarskifte och personalövertagande!

Ägarskiften på landsbygden är ofta mer komplexa än i urbana områden, eftersom det ofta handlar om familjeägda företag och tillgångar som har en stark koppling till platsen. Dessa ägare har ofta en stark känsla av anknytning till sin egendom och är engagerade i dess framtid. Samtidigt kan det vara svårt att hitta nya ägare som vill ta över och fortsätta driva verksamheten på ett hållbart sätt.

Under detta webbinarium kommer vi att diskutera olika aspekter av ägarskifte på landsbygden. Vi kommer att ta upp frågor gällande hur man säkerställer en smidig övergång och vilka finansiella verktyg och stöd som finns tillgängliga för att underlätta ägarskiften på landsbygden. Vi diskuterar också hur man kan involvera samhället och lokala intressenter i ägarskiften på landsbygden.

Vi har bjudit in experter och praktiker för att ge sina perspektiv på ägarskiften på landsbygden och dela sina erfarenheter. Du kan också ställa frågor i realtid.

Om oss

Coompanion är Sveriges enda experter på kooperativt entreprenörskap – tillsammansföretagande!
Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning och information när du vill starta, driva eller utveckla företag tillsammans med andra. 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!