Uppsala län

Så här kan du kontakta oss

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning i samband med start av företag/verksamhet, men också tjänster inom företagsutveckling, utbildning, processledning och projekt. För allmänna frågor – mejla eller ring oss. Om du vill ha rådgivning – Klicka på Boka rådgivning nedan. Vi återkommer till dig via mejl.

uppsala@coompanion.se

Verksamhetsledare och rågivare Anna Olsson tel. 070-792 80 80
Projektledare och rådgivare Louise Ramberg tel. 072-557 80 90

Boka rådgivning

Följ oss på sociala medier!

Besök oss

Kungsgatan 71
753 21 Uppsala


Åk hit med kollektivtrafik! Vi sitter ett stenkast från Uppsala centralstation.

Missa inte några nyheter från oss!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Våra medarbetare

Anna Olsson

Verksamhetsledare och rådgivare

anna.olsson@coompanion.se
070-792 80 80

Hej Anna, vem är du?
”Jag är verksamhetsledare på Coompanion i Uppsala län sedan 2011, där jag också arbetar med företagsrådgivning och i våra olika projekt. Just företagsrådgivning har jag arbetat med sedan 1998, bl a hos Almi i Dalarna och Almi i Västmanland. Det är minst lika roligt idag eftersom varje möte bjuder på nya människor, nya affärsidéer och nya frågeställningar runt att driva och utveckla företag. Jag är uppvuxen i Härjedalen och läste till civilekonom på Mitthögskolan i Östersund. Erfarenheten av landsbygd, småföretagande och hur man kan lösa gemensamma behov tillsammans har jag haft stor glädje av i mina olika yrkesroller.”

Berätta något om dig själv som vi inte vet!
”Jag gillar att vara i Härjedalen med min familj när vi är lediga. Nu är jag den av oss som åker utför långsammast. Men än så länge slår jag dem på längdskidor. Fast det kan vara en tidsfråga…”

Louise Ramberg
(tjänstledig)

Projektledare och rådgivare

louise.ramberg@coompanion.se
072-557 80 90

Hej Louise, vem är du?
”Jag kommer ursprungligen från Stockholm men har mer eller mindre bott i Uppsala sen 2013 då jag började plugga till agronom med inriktning landsbygdsutveckling på Sveriges lantbruksuniversitet. Jobbat på Coompanion sen 2019 med olika projekt och uppdrag och delvis rådgivning.
Jag är särskilt intresserad av frågor som berör landsbygd, samarbete och samskapande utifrån olika perspektiv, men är också en ”allätare” och ”multitasker” som varierar mellan olika frågeställningar, uppdrag och även anställningar. Från tidigare arbeten har jag erfarenhet av bl.a. projektledning, affärsutveckling, service och barn- och unga.”

Berätta något om dig själv som vi inte vet!
”I mitt tidigare liv innan jag började plugga jobbade jag några år som skidinstruktör i Norge. Odlar pumpa, grönkål, gurka m.m. på balkongen sommartid och spelar tennis. Just nu är jag tjänstledig för studier.”

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!