Delaktighet, samverkan och hållbarhet

Coompanion Blekinge Utvecklingscentrum skapar utveckling för individer, grupper och samhälle. Hos oss växer och utvecklas entreprenörskap genom våra grundvärderingar som är delaktighet, samverkan och hållbarhet. Inom vår verksamhet erbjuder vi företagsrådgivning och affärsutveckling, information och utbildning. Vi driver även ett antal utvecklingsprojekt.

Vad vill du göra idag?

Vill du bli vår nya Företagsutvecklare?
Vill du hjälpa människor att lyckas med sina idéer och bidra till att fler företag startas i Blekinge? Nu söker Coompanion Blekinge dig som vill arbeta med att utbilda och rådge kooperativa företag och samhällsentreprenörer.
Läs mer
Föregående
Nästa

Vad kan vi göra för dig – eller er?

Starta tillsammans!

Dubbelt så roligt och hälften så svårt att starta företag tillsammans. Hos Coompanion kan du bolla er affärsidé, roller, företagsform, kompanjonavtal och budget – kostnadsfritt.

Utveckla lokalt!

Gå samman för att få livet att fungera överallt i Sverige. Bredband, service och vård och omsorg – prata med Coompanion om hur man gör, finansiering och få inspiration.

Socialt entreprenörskap

Har ni idéer om att göra världen lite bättre med ert företag? Prata samhällsentreprenörskap, sociala innovationer eller bara hur ni ska förverkliga ert företag som adresserar hållbarhet i sin affärsidé.

Kulturella och kreativa näringar

Designers, musikband, filmare, fotografer och andra kreativa yrken är särskilt vanliga hos Coompanion. Samarbete gör dessa ”gig-ekonomins pionjärer” starkare och skapar rum för skapande.

Företagssamverkan

Soloföretagare? Ta hem affärer ihop, dela lokal eller maskiner. Det ökar möjligheterna samtidigt som du behåller friheten som egenföretagare. Genom vår hjälp kan ni se till att vinsterna med samarbetet blir större än vars och ens insats.

Plattformskooperativ

Tänk ”Spotify” ägt av musikerna, ett ”Airbnb” ägt av lägenhetsinnehavarna eller ett Uber ägt av förarna. I plattformskooperativ behåller medlemmarna kontrollen över verksamheten, vinsterna och sina egna data.