Vi är företagsrådgivaren för alla som vill göra saker tillsammans! Vi har tagit fram ett antal tjänster som regionens kooperativ, sociala företag och Coompanions andra medlemmar har efterfrågat. Här hittar ni våra tjänster som vi erbjuder i Blekingeregionen.

Kostnadsfri rådgivning

Vi är Sveriges enda experter på att starta, driva och utveckla företag tillsammans. I vår kostnadsfria rådgivning hjälper vi er att vässa er idé, söka finansiering eller hitta andra att samverka med för att växa. Allt ni behöver är en idé!

Läs mer

Ekonomi & redovisning

Coompanion kan sköta ert företags bokföring, löner, redovisning och mycket mer. Vår kooperativa och 100% digitala byrå skräddarsyr ett upplägg som passar ert behov. Så att ni kan fokusera på annat!

Läs mer

Finansiering

Letar du efter finansiering för att förverkliga dina idéer? Vi kan hjälpa dig genom vårt samarbete med Mikrofonden Väst, som investerar i företag som skapar social impact och samhällsnytta.

Läs mer

Ansöka om projekt

Tycker ni det är kul att skriva ansökningar? Det gör vi! Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal om det ni brinner för och ser om vi tror att det finns förutsättningar att göra en ansökan, till exempel mot någon av EU:s fonder eller till nationella program.

Läs mer

Boosta ert styrelsearbete!

Gå en utbildning eller hyr in ett proffs! Vi erbjuder kurser i styrelsearbete, ger handledning och kan även bidra som ledamot eller adjungerad i styrelser. Du kan också hyra in en erfaren ordförande till stämman eller årsmötet från oss. Ta in ny kompetens och utveckla er organisation!

Läs mer

Socialt företagande

Vi är experter på socialt företagande som skapar jobb till långtidsarbetslösa. Vi stöder grupper som vill starta företag och jobbar även med Social Franchising för att kunna använda redan beprövade affärsidéer på nya orter. Nå drömmen – kontakta oss idag!

Läs mer

Juridik

Har du funderingar kring avtal eller andra överenskommelser? Vill du veta hur ditt företag påverkas av nya lagar eller riktlinjer? Vi hjälper dig med juridiska frågor och håller utbildningar under ledning av vår egen jurist.

Läs mer

Hittar du inte vad du letar efter?

Inga problem! Med Coompanions stora nätverk över hela landet och våra kontakter i Göteborgsregionen, så kommer vi garanterat att hitta det ni behöver.

Ta kontakt med oss så fixar vi det tillsammans!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!