Handlar det om samarbete och partnerskap? Vi är företagsrådgivaren för alla som vill förverkliga idéer tillsammans. Här hittar du några av tjänsterna som vi erbjuder genom våra 25 regionala kontor över hela landet.

Kostnadsfri rådgivning & information

Är ni två eller flera som vill starta en verksamhet ihop? Eller utveckla den ni redan har? Då kan ni använda vår företagsrådgivning. Den är kostnadsfri och ni får hjälp att bolla er idé, organisation, roller, val av företagsform, hitta finansiering, eller det som just ni behöver.

Processledning för samverkan

Coompanion har lång erfarenhet av att vara processledare för både enskilda personer, föreningar och företag som vill förverkliga sina idéer tillsammans. Prata med oss, så får ni inkluderande och roliga metoder på er resa – från strategi till genomförande.

Utbildningar och föreläsningar

Vi skräddarsyr utbildningar efter behov. Det kan handla om styrelsearbete, gruppdynamik, konflikthantering, affärsutveckling eller ledarskap i en demokratisk organisation. Vi håller också kortare och längre entreprenörsutbildningar som är både inspirerande och lärorika.

Hitta finansiering

Ibland behöver man finansiering för att kunna förverkliga sin idé. Det ingår såklart i vår rådgivning, och dessutom har vi varit med och startat Mikrofonden som hjälper till med garantier för banklån och investeringar till kooperativ, föreningar, stiftelser och andra aktörer.

Läs mer

Kompanjoner.se

Behöver du hitta någon att samarbeta med? På vår sajt Kompanjoner.se kan du lägga in en annons helt gratis eller bläddra och se om du hittar någon som har den kompetens som du behöver. Det är lättare tillsammans!

Starta Hållbart

Ta sikte på de Globala Målen! Er affärsidé kan bidra till att lösa några av de största utmaningar som världen står inför. På vår sajt Starta Hållbart kan ert företag skapa sin egen action plan och hitta inspirerande exempel på hur andra driver riktigt hållbara företag.

Det här kan Coompanion:

  • Hur ni startar ett företag tillsammans.
  • Hur ni startar ett kooperativ.
  • Kooperativ organisering, samhällsentreprenörskap och sociala innovationer.
  • Hur företagssamverkan kan stärka besöksnäring/frilansare/ matproduktion.
  • Mäta och visa vilken nytta kooperativ och andra idéburna gör.
  • Hur ni behåller servicen på landsbygden.


…och mycket mer! Ta kontakt med oss i din region!

Vad behöver ni?

Ingenting är omöjligt när man jobbar tillsammans! I vårt stora nätverk hittar vi alltid lösningar på diverse utmaningar – oavsett om det handlar om tekniska lösningar eller smal expertkompetens. Ta kontakt med ditt lokala Coompanion-kontor.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!