Juluppehåll i rådgivningen 🎄

Då vi just nu har ett högt tryck på bokning av kostnadsfri rådgivning, kommer vi att göra ett lite längre juluppehåll än vanligt. Från den 6 december till den 16 januari tar vi inga nya bokningar.

Du är dock varmt välkommen att skicka in en förfrågan om rådgivning i formuläret nedan under tiden. Vi tar emot dig efter den 17 januari.

Vi önskar dig en god jul & ett gott nytt år!

/Teamet på Coompanion Stockholm

OBS! Om du bor i Stockholms kommun kan du behöva lämna ytterligare bokningsinformation via Stockholms stads bokningssystem. Vi ger dig information om det här efter att du har bokat ditt kostnadsfria möte med oss i formuläret ovan.

Kostnadsfri rådgivning från erfaret team

Vi har fokus på alla företagsfaser, från idégenering till innovations- och affärsrådgivning och vi ger stöd till alla team-baserade företagsstrukturer, oavsett associationsform.

Ibland hänvisar vi till andra organisationer

Är ditt främsta syfte med att boka rådgivning att få hjälp med bokföring, skatteregler eller regler för export / import / tull mm eller registrering av enskilda firma? Då rekommenderar vi att du söker efter den expertisen hos andra rådgivande organisationer via verksamt.se

Du som driver/har drivit UF-företag är varmt välkommen till Coompanion för rådgivning efter gymnasiet alt. utanför skolarbetet, när du/ni vill starta företag tillsammans. Vi hänvisar UF-företag till de resurser som Ung företagsamhet erbjuder.