Välkommen till vår bokningssida för företagsrådgivning! Funderar ni på att starta företag eller förening tillsammans? Eller vill ni utveckla er gemensamma verksamhet? Då har ni kommit rätt.

Sommaruppehåll 1 juli – 4 augusti ☀️

Vi kommer att ha sommaruppehåll i vår rådgivning mellan den 1 juli och den 4 augusti. Tiderna för rådgivning under vecka 26 (24-28 juli) är nu fullbokade. Du är varmt välkommen att fylla i formuläret så kommer vi att höra av oss från den 5 augusti och framåt!

Vänligen notera följande viktiga kriterier innan du/ni fortsätter med förfrågan om kostnadsfri företagsrådgivning:

Stämmer ovanstående kriterier på er affärsidé/verksamhetsidé, företagskultur och företagsfas? Då är du välkommen att boka kostnadsfri rådgivning hos oss.

Bor du i norra delarna av Stockholms län?

Du som är folkbokförd i följande kommuner bokar kostnadsfri rådgivning hos Coompanion Roslagen & Norrort istället: Norrtälje, Sigtuna, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker.

Ibland hänvisar vi till andra organisationer

Är ditt främsta syfte med att boka rådgivning att få hjälp med bokföring, skatteregler eller regler för export / import / tull mm eller registrering av enskilda firma? Då rekommenderar vi att du söker efter den expertisen hos andra rådgivande organisationer via verksamt.se

Du som driver/har drivit UF-företag är varmt välkommen till Coompanion för rådgivning efter gymnasiet alt. utanför skolarbetet, när du/ni vill starta företag tillsammans. Vi hänvisar UF-företag till de resurser som Ung företagsamhet erbjuder.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!