Kontakta oss

Vi erbjuder tjänster inom företagsutveckling, utbildning, processledning, projekt och kostnadsfri företagsrådgivning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte!

Mail: kalmar@coompanion.se
Telefon: 070 65 87 323

Facebook: Coompanion Kalmar län 

Hitta kontaktuppgifter till medarbetare

Boka rådgivning

Besök oss

Coompanion Kalmar län

Storgatan 21 b

579 30 Högsby

Hitta hit

Åk hit med kollektivtrafik!
Länk

Missa inte några nyheter från oss!
Prenumerera på nyhetsbrev!

Våra medarbetare

Ewa Engdahl

Verksamhetsledare och rådgivare

E-post: ewa.engdahl@coompanion.se
Mobil: 0706 587 323

Jag ansvarar sedan 2010 för Coompanions verksamhet i Kalmar län. Företagsrådgivning, affärsutveckling, budget och kalkyler samt projektutveckling och försäljning av tjänster och utbildning är uppgifter som ligger på mitt bord. Det huvudsakliga intresseområdet är lokal och regional utveckling där företagande spelar en avgörande roll. Här har kooperationen en given plats, där samarbete ofta är lösningen för allehanda behov som uppstår både i stad och på landsbygd.

Ann Sellbrink

Projektledare och kommunikatör

E-post: ann.sellbrink@coompanion.se
Mobil: 0703 96 50 30

Jag jobbar som projektledare och kommunikatör på Coompanion Kalmar län.

Inom Lokal Serviceutveckling – för ökad service på landsbygden jobbar jag nära lanthandlare, gårdsbutiker och andra aktörer som vill hitta nya former av service för ökad lönsamhet på landsbygden i norra Kalmar län. 

Tack vare arbetet med ServiceLyftet, för en bibehållen och stärkt service på landsbygden, har jag extra kunskaper om helt eller delvis obemannad lanthandel.

Mitt fokus har alltid legat på hållbarhet och tillvaratagande av lokala resurser. Jag driver ett företag med upplevelser, utbildning och konsulttjänster inom mat och hållbarhet.

Christina Thorstensson

Rådgivare och projektledare

E-post: christina@coompanion.se
Mobil: 0706-34 34 15

Jag brinner för hållbarhetsfrågor och landsbygdsutveckling och har hjärtat hos de mindre företagen. Hos Coompanion stöttar jag entreprenörer i alla faser från idé till lönsam verksamhet i stad och på landsbygder. 

Sedan några år driver jag ett företag där uppdragen oftast handlar om mina hjärtefrågor. Och med många år inom besöksnäringen är jag gärna med och bidrar till hållbar platsutveckling med fokus just på företagen.

Frida Almqvist 

Projektmedarbetare

E-post: frida.almqvist@coompanion.se
Mobil: 073-649 86 65

Mitt stora intresseområde ligger i frågor som rör landsbygdsutveckling och hur vi genom samarbete, tillvaratagande av lokala resurser och lokalt engagemang kan vara med och skapa en landsbygd hållbar för människor och miljö och attraktiv för både boende och besökare. Jag har vidare ett stort intresse och bred kunskap inom mat- och måltidsområdet och har under lång tid arbetat med frågor som rör mat och hållbarhet. Jag kombinerar just nu mitt arbete inom Coompanion med master-studier inom Kostvetenskap.

Inom Coompanion jobbar jag bland annat med projektutveckling och statistik. I detta ingår exempelvis att ta fram fakta om kooperativa företag. Min kunskap inom mat -och hållbarhetsområdet gör att jag gärna agerar bollplank för er som ni är nyfikna på att starta tillsammans-företag inom mat -och måltidsområdet.

När jag är på kontoret brukar jag ha sällskap av kontorshunden Vovva.

Magnus Andersson

Juridisk Expert

Bokas genom
E-post: ewa.engdahl@coompanion.se

Eva-Marie Thuresson

Ekonomi

Niklas Hellström

Kommunikatör

E-post: niklas.hellstrom@thisishouston.se
Mobil: 070-573 99 88

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!