GLÖGGMINGEL!! VAD KAN ARBETSINTEGRERANDE SOCIALA FÖRETAG I SKÅNE GÖRA FÖR DIG IDAG, OCH I FRAMTIDEN?

 

Välkommen till ett glöggmingel där vi uppmärksammar några av Skånes arbetsintegrerande sociala företag (ASF). Dessa företag gör mer än business as usual, eftersom de utöver att sälja tjänster och produkter även gör en stor insats när det gäller att skapa arbetstillfällen för personer som har varit arbetslösa länge. Detta har uppmärksammats runt om i landet och Regeringen bedömer även att det är viktigt att skapa bättre förutsättningar för att dessa företag ska bli fler och kunna växa.

Tillsammans med några ASF berättar vi om våra erfarenheter kring denna typ av företag. Vi kommer också att visa exempel på vad de producerar och var du kan köpa deras tjänster och produkter. Under minglet har du även möjlighet att knyta nya kontakter för samarbeten. Kanske kan delar av din verksamhet skötas av ett ASF, en samhällsnyttig affärspartner? Kanske hittar du även fina julklappar till dina vänner eller din personal som dessutom bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Möjligheterna är många!

Vi kommer att vara i våra nya kontorslokaler i centrala Malmö.

Varmt välkommen!

Datum: 24 nov 2017 (Under kooperativa veckan, V47)
Tid: 09-11
Adress: Coompanion Skåne, Södra Vallgatan 5, Malmö (EC Södertull)

 

ANMÄL DIG HÄR

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!