Backatorpskolan vann Årets Kooperativ i Göteborg

Backatorpskolan har blivit utsedda till Årets Kooperativ i Göteborgsregionen.
– Det känns omtumlande och stort, sa läraren Anna Johansson när skolan tog emot priset hos Coompanion under onsdagen.

Företagsrådgivaren Coompanion delar ut priset Årets Kooperativ till ett kooperativ i Göteborgs­regionen som utmärkt sig när det gäller medlemsnytta och kooperativa värden, till exempel ekonomisk framgång, stabilitet, utveckling och samhällshänsyn.

Under seminariet Kooperationens Historia och Framtid, som hölls på Yesbox i Gamlestaden i onsdags kväll, fick Backatorpskolan ta emot priset.

– Vi är väldigt överraskade, vi kom inte hit och trodde att vi skulle hämta hem ett pris. Vi känner oss ännu mer taggade nu att utveckla Backatorpskolans skolkooperativ, säger Eva Marsh som är lärare och ordförande för skolans styrelse.

Enligt juryns motivering får skolkooperativet priset för att ”med ett kooperativt förhållningssätt som genomsyrar hela verksamheten har de skapat en verksamhet där alla parter är engagerade och bidrar. Kooperativet har skapat en miljö där fokus ligger på att skapa största möjliga värde och utveckling för sin viktigaste och växande part.”

Driver du också kooperativ eller företag? Coompanion kan hjälpa dig att komma igång eller utveckla din verksamhet!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!