Nyttigaste affären i Sverige prisbelönas

Nu öppnar möjligheten att nominera till priset Nyttigaste Affären. Priset delas ut till två företag som genom en affärsförbindelse skapar större samhällsnytta.

 I all näringsverksamhet krävs två parter som gynnas av ett samarbete. En självklarhet i framtiden är också att affären skapar samhällsnytta, säger Johan Trouvé från Västsvenska Handelskammaren, som är ny medlem i juryn.

Förra året gick priset till Estrella och det sociala företaget Lärjeåns Kök & Trädgårdar. Då var även bostadsrättsföreningen Betel inom HSB bland de nominerade.

Initiativtagare är HSB Göteborg tillsammans med Coompanion Göteborgsregionen med stöd från Tillväxtverket. Nytt för i år är att Västsvenska Handelskammaren sitter med i juryn som ska utse en pristagare.

– Jag är glad och stolt att få vara med och lyfta fram goda exempel på hur man skapar verklig samhällsnytta genom att vara med i juryn för Nyttigaste affären, säger Johan Trouvé.

Vem som helst kan nominera pristagare på nyttigasteaffaren.se fram till den 2 november. Årets pristagare presenteras senare under hösten.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!