Förändra världen med din startup!

Har ni en idé som kan förändra världen? Drömmer ni om er egen startup? Välkommen till vår Lunch & Learn på Norrsken House i Stockholm!

På en lunch får ni lära er några av nyckelingredienserna till att etablera och utveckla er startup. Startups är annorlunda än vanliga företag – nyfikna, kreativa, effektiva, roliga och redo att förändra! De har också hållbarhet i sitt DNA från dag ett.

förändra världen med din startup

För vem?

Vi vill inspirera dig som går och drömmer om att starta företag , som snickrar på en prototyp i hemlighet på din fritid, för studenter som vill bli entreprenörer eller för er som vill förändra världen med sociala innovationer.

Om föreläsaren

Naimul Abd har masterexamen i marknadsföring och entreprenörskap. Han jobbar som business adviser på Coompanion och arbetar med strategier inom partnerskap, medlemskap och engagemang. Naimul är också själv entreprenör och investerare genom sitt holdingföretag Globalities AB. Han har rådgivit över 500 entreprenörer och startups i Sverige.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!