Musikens Hus är Årets Kooperativ i Göteborg 2019

Årets Kooperativ i Göteborg är kulturaktören Musikens Hus. Kooperativet tog emot priset på Coompanions årsstämma den 13 maj och har nu chansen på en plats i den nationella finalen.

Föreningen Musikens Hus startades 1992 med ambition att utveckla verksamheten i huset för kulturlivet i Göteborg och Västsverige.

– Det har varit en lång, tuff och kul resa. Det här känns jättekul att bli uppmärksammad på det här sättet, säger Erik Ridderstolpe på Musikens Hus.

Utmärkelsen ”Årets Kooperativ” delas årligen ut till ett kooperativ i Göteborgs-regionen som utmärkt sig med avseende på medlemsnytta och kooperativa värden, såsom ekonomisk framgång, stabilitet, utveckling och samhällshänsyn.

Juryns motivering

”Årets kooperativ i Göteborg är en föregångare i sin bransch som på ett innovativt och trovärdigt sätt utvecklat sin verksamhet under en lång tid och i samklang med hur omvärlden förändras.

Kooperativet lever som de lär, integrerar hållbarhet i alla aspekter av sin verksamhet och är både en inkluderande mötes- och arbetsplats. De arbetar proaktivt och skapar tillväxt genom att kontinuerligt addera nya tjänster och affärsområden utan att ge avkall på sin värdegrund.

Kooperativet visar att det går att skapa lönsamma affärer med samhällsnytta utifrån kooperativa värderingar och bidrar till ett rikare kulturliv i Göteborg.”

Vill ni ha hjälp med att utveckla ert kooperativ? Boka en gratis rådgivning hos Coompanion!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!