Alla förlorar på en landsbygd utan bredband

Sverige valde tidigt att gå i bräschen för bredbandsutbyggnaden, men mycket talar nu för att vi inte kommer att nå fram i tid. Alla förlorar på en landsbygd utan bredband, skriver representanter för Byanätsforum, som drivs av Hela Sverige Ska Leva, Coompanion och LRF, i ett debattinlägg i Dagens Samhälle.

Vi är oroade över att digitaliseringsministern Anders Ygeman (S) är beredd att tulla på de nationella bredbandsmålen och ge landsbygden sämre förutsättningar till utveckling än övriga Sverige, skriver de i debattartikeln.

Läs hela inlägget i Dagens Samhälle.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!