Sälj och fakturera utan företag

Börja tjäna pengar utan pappersarbete! Med egenanställning kan du enkelt ta uppdrag och fakturera kunder – utan att starta företag! Just nu ingår även utbildningar och coachning för företag runt Göta älv.

Välkommen på nästa informationsmöte

Onsdag 25 februari kl. 17.00
Mötesplatsen, Södra Allégatan 1B, Göteborg

[button href=”https://vast.coompanion.se/starta-foretag-utan-foretag/” aria-label=”Anmäl dig här!”]Läs mer![/button]

Bli egenanställd!

Convoy Väst ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

Ansök om att gå med idag!

Passar det mig?

Convoy är perfekt för dig som vill tjäna extra pengar på ditt intresse, vill testa marknaden eller dig som redan hittat kunder men inte startat företag än. Det passar även föreningar som har kortare uppdrag att erbjuda.

Börja fakturera redan nu!

I Convoy får du tillgång till utbildningar och kostnadsfri rådgivning. Vi sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är försäkrad. Den enda kostnaden för att använda Convoys egenanställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. Så anslut dig idag och gör verklighet av din dröm!

Just nu ingår kostnadsfri rådgivning, utbildningar och coaching – allt för att du ska lyckas!

Convoy är ett projekt inom LEADER Längs Göta Älv, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!