Utse vinnarna av årets mest samhällsnyttiga affär

Nu kan du vara med och utse vilka företag som tillsammans bidragit till störst samhällsnytta det senaste året. Priset Nyttigaste Affären delas ut till minst två företag som genom en affärsförbindelse skapat riktig nytta, och nu öppnar nomineringarna.

Förra året gick priset till SKRYTA slow design och Ergon, en del av Göteborgs Stadsmission. Tillsammans skapar de fantastiska designerlampor som tillverkas av människor som står långt ifrån arbetsmarknaden, och på så vis får en chans att bygga upp sin förmåga och återfå sin plats i samhället.

Även stora svenska företag som Volvo och Estrella har vunnit priset för samarbeten med sociala företag, som till exempel Vägen ut! kooperativen.

Vem som helst kan nominera pristagare på nyttigasteaffaren.se fram till den 16 oktober.

Initiativtagare till Nyttigaste Affären är HSB Göteborg tillsammans med Coompanion Göteborgsregionen med stöd från Tillväxtverket. I juryn ingår även representanter från IKEA Sverige, Business Region Göteborg och Social Entrepreneurship Forum.

Vill du veta mer?

Kontakta projektledare
Ebba Westerberg, Coompanion Göteborgsregionen

ebba.westerberg@coompanion.se

Läs mer på http://www.nyttigasteaffaren.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!