Nominera årets pristagare för kooperativ utveckling!

nominera årets pristagare för kooperativ utveckling

Vilka blir årets vinnare av Svensk Kooperations pris för kooperativ utveckling? Det har du nu chans att påverka.

Varje år delar Svensk Kooperation ut ett pris för ett initiativ eller en insats som främjat den kooperativa utvecklingen i Sverige. Företag, projekt, organisation och enskilda personer – alla har chans att vinna. Huvudsaken är att man på något sätt uppmärksammar, sprider och utvecklar den kooperativa och ömsesidiga företagsformen på ett positivt sätt. Det är Svensk Kooperations styrelse som utgör jury för priset.

De har vunnit tidigare

2021 var det Mikrofonden Sverige som kammade hem vinsten. Detta genom att skapa möjligheter för mindre kooperativa företag att växa med hjälp av finansiering och investeringar.

År 2020 delades priset ut för första gången, då till Norra Skog.

Så kan du nominera årets pristagare

Nu har du alltså möjlighet att nominera vem du tycker ska vinna årets kooperativa pris. Det är ett ypperligt sätt att lyfta fram goda exempel som kan bidra till att öka och utveckla det kooperativa företagandet. Det menar Anna Karin Hatt, ordförande för Svensk Kooperation.

− Den kooperativa företagsformen ligger i tiden och gör det möjligt att driva företag på ett lönsamt och långsiktigt hållbart sätt. Med det här priset vill vi på Svensk Kooperation uppmärksamma framstående initiativ som görs runt om i landet, som utvecklar det kooperativa företagandet och som kan tjäna som goda exempel och inspiration för andra.

Läs mer och nominera här!

Nomineringen är fri och öppen för alla, och sista nomineringsdag är den 7 april 2022.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!