Nytt avsnitt av Coompanion-podden

Energifrågan – Hur kan kooperativ vara lösningen? Vilka hinder finns och varför är de på väg att övervinnas?

Energiförsörjningen i Sverige och Europa är ett av våra allra hetaste debattämnen. Men tänk om det finns en lösning genom att gå ihop och starta lokala energikooperativ? Anders Björbole är en av Coompanions experter i frågan och i Coompanion-podden hjälper han oss reda ut vad det finns för möjligheter, hinder och hur de är påväg att röjas ur vägen. Dessutom ett besök i Värmland!

Är ni nyfikna på att komma igång med ett eget kooperativ? Kanske fixa med solceller eller laddstolpar tillsammans? Eller starta en digital obemannad butik? Allt är möjligt! Ta hjälp av Coompanion med vår kostnadsfria rådgivning.

Coompanion-podden hittar du på Anchor här och på Spotify här.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!