After Work för nya entreprenörer – Mullsjö Hotell

Ny i företagsvärlden? Du är inte ensam! Välkommen till en After Work där du får träffa andra i samma sits, inspireras av entreprenörsresor och dessutom boosta din kunskap kring digital marknadsföring. Du kommer även att få träffa ett gäng organisationer som kommer att berätta mer om hur de kan hjälpa dig på din företagsresa! Vi ses på Mullsjö hotell den 7 oktober.

Vare sig du funderar på att starta företag, eller redan startat, vet vi att nätverkandet är extra viktigt. Därför har vi styrt ihop en After Work där du får bolla dina tankar och idéer med andra som likt du är i startgroparna av resan. Under kvällen kommer du även att få träffa de nya ägarna av Mullsjö Hotell, och lyssna på när de berättar om sina framtidsplaner och resa som entreprenörer.

Vad är en AW utan ny kunskap? Under kvällen kommer du dessutom att få en inblick i grunderna kring digital kommunikation och sociala medier. Science Park digitala expert Simon Sleman kommer bl.a. att gå igenom:

  • Vad är viktigt att tänka på innan man startar en e-handel?
  • Hur bygger man ett varumärke?
  • Hur skapar man en digital relation till sina kunder och hur formar man sitt erbjudande?

De hjälper dig framåt

Med på plats finns även representanter från Science ParkCoompanionNyföretagarcentrumMullsjö utveckling och Habo Kommuns näringslivsavdelning. Samtliga erbjuder hjälp till dig som är ny företagare, och kommer under kvällen att berätta mer om hur de kan bidra till din utveckling.

Hela eventet är kostnadsfritt. Vi ses den 7 oktober!

När?

Torsdagen den 7/10 kl. 17:30-19:30

Var?

Mullsjö hotell, Sjövägen 90, 565 32 Mullsjö

För vem?

Personer som nyligen startat eller funderar på att starta sitt företag, som vill få inspiration och träffa andra i samma sits.

Anmälan och sista anmälningsdag

Anmälan sker i formuläret på denna sida senast den 4 oktober. Eventet är kostnadsfritt. Har du anmält dig men kan inte längre komma? Kom ihåg att avboka din plats senast 24 h innan eventet startar. Om du behöver avanmäla dig, eller har frågor kring eventet, kontaktar du Elin Ohlsson.

Taggar:

Datum

07 okt 2021
Expired!

Tid

17:30 - 19:30

Lokal tid

  • Tidszon: Europe/Paris
  • Datum: 07 okt 2021
  • Tid 17:30 - 19:30
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!