Starta tillsammans utan företag – upptäck Smart Coop

Vill du göra dina idéer till verklighet utan att starta ett eget företag? Då har du kommit rätt! Smart Coop är gemenskapen där du får tillgång till både kreativa nätverk, kompetens och tjänster.

Coompanion informerar om att starta och driva företag tillsammans genom en serie webbinarier med olika teman. Nu har vi bjudit in Smart Coop – ett kooperativt produktionshus som bland annat erbjuder verktyg för ekonomihantering både för projektgrupper och för individuella uppdragstagare. Som medlem kan du täcka dina behov vid olika finansiella faser utan att nödvändigtvis starta en egen firma eller förening. Det kan även vara den perfekta start-up perioden innan du tar steget att driva din egen organisation.

Smart Coop strävar efter att skapa ett socialt hållbart alternativ bortom de kommersiella gig-företagen och vinsten återinvesteras till förmån för medlemmarna i kooperativet. Med närvaro i 7 europeiska länder och medlemmar som verkar internationellt underlättar de kontraktsskrivningar och betalningssäkerhet även utanför Sveriges gränser.

I Smart Coops värld möts kreatörer från en mängd olika fält – från kultur och teknologi till miljöarbete. Det är den idealiska platsen för att knyta nya kontakter, utvecklas professionellt och bygga starka samarbeten!

Ta chansen att träffa Niklas Hellberg och Maria Lindeberg från Smart Coop!


Om oss 

Coompanion är Sveriges enda experter på kooperativt entreprenörskap – tillsammansföretagande! Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning och information när du vill starta, driva eller utveckla företag tillsammans med andra. 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!