Tillsammansodling – Coompanion informerar

– Vill du lära dig mer om hållbart jordbruk och hur du kan engagera dig i gemensamma odlingsprojekt? Då är detta webbinarium för dig!

Tillsammansodling och andelsjordbruk är en växande trend över hela världen. Genom att arbeta tillsammans kan vi odla lokalt, främja hållbara jordbruksmetoder och stärka gemenskapen.

Coompanion informerar om att starta och driva företag tillsammans genom en serie webbinarier med olika teman. Vid detta webbinarium kommer vi att utforska fördelarna med tillsammansodling och andelsjordbruk och diskutera hur dessa initiativ kan hjälpa oss att skapa en mer hållbar framtid.

Vi har bjudit in experter på området för att ge sina perspektiv på tillsammansodling och andelsjordbruk och dela sina erfarenheter. Vi hoppas att detta webbinarium kommer att vara en givande diskussion för alla som är intresserade av hållbart jordbruk och att arbeta tillsammans för att skapa en bättre framtid.

Genom att delta i detta webbinarium kommer du att få tillgång till värdefull information om tillsammansodling och andelsjordbruk som kan hjälpa dig att starta din egen gemensamma odling eller bli en del av en befintlig gemenskap.

Med oss har vi Tove Sundström från Marsätt andelsjordbruk, Thorsten Laxvik från Matvärn och Pelle Persson från Coompanion Jämtland

Anmäl dig nu och upptäck möjligheterna med tillsammansodling!

Om Coompanion

Coompanion är Sveriges enda experter på kooperativt entreprenörskap – tillsammansföretagande! Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning och information när du vill starta eller utveckla företag tillsammans med andra. 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!