Bli medlem: steg för steg

Steg 1. Boka ett information/ rådgivningsmöte med rådgivare på Coompanion

På mötet pratar ni bland annat om: din företagsidé och hur långt i processen du kommit, för- och nackdelar för just dig att kliva in som delägare i Företagarlabbet, praktiska saker och frågor.

Steg 2. Sök medlemskap i Företagarlabbet

Ansökan om medlemskap innebär att du fyller i några blanketter: ansökan om medlemskap, kompanjonavtal samt vår värdegrund. Dessa ger du till den rådgivare du har kontakt med som skickar vidare den till Företagarlabbets styrelse.

Steg 3. Du får besked om medlemskap

Det är Företagarlabbets styrelse behandlar din ansökan om medlemskap vid sitt nästkommande möte. Beskedet kommer till dig via mejl efter mötet och den rådgivare du hade kontakt med innan ansökan kommer berätta hur lång tid det kan ta.

Steg 4. Möte angående praktisk information om rutiner och ansvar

Företagarlabbets administratör eller en rådgivare på Coompanion tar kontakt med dig och bokar upp ett möte där ni tillsammans går igenom hur allt fungerar rent praktiskt. Vilket ansvar har du och vilka rutiner måste du följa. Ni går bland annat genom ekonomiska frågor, kommunikationsrutiner, kvittohantering, fakturor med mera.

Steg 5. Nu kan du tuta och köra!

Du kan nu börja att sälja från Företagarlabbet med moms och F-skatt. Coompanions rådgivare finns hela tiden med dig längs vägen för affärsrådgivning och stöttning. Och du har nu kollegor i Företagarlabbet att bolla och prata med om just dina tankar, idéer och planer.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!