Börja tjäna pengar redan innan du startat företag! Med egenanställning kan du enkelt ta uppdrag och fakturera kunder – en bra chans att testa din affärsidé. Med vårt kooperativa egenanställningskoncept Convoy går dessutom all vinst tillbaka till entreprenörerna! 

egenanställning med convoy

Bli egenanställd!

Convoy ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag! I Convoy gör vi det dessutom på ett kooperativt sätt.

Passar det mig?

Convoy är perfekt för dig som vill tjäna extra pengar på ditt intresse, vill testa marknaden eller dig som redan hittat kunder men inte startat företag än. Det passar även föreningar som har kortare uppdrag att erbjuda. Du kan också ta uppdrag tillsammans med dina vänner!

Enkelt att komma igång

Det kostar ingenting att registrera sig för Convoy egenanställning! Du får dessutom tillgång till utbildningar och kostnadsfri rådgivning hos Coompanion. Convoy sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är försäkrad. Den enda kostnaden för att använda Convoys egenanställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. All vinst återinvesteras i verksamheten för att avgiften ska kunna bli ännu lägre. Så anslut dig idag och gör verklighet av din dröm!

Passar bra med vår rådgivning

Med vår kostnadsfria rådgivning blir det ännu lättare att lyckas. Allt du behöver är en idé!

Hitta närmaste Coompanion-kontor!

Det kostar ingenting att registrera sig!

Unik chans i Västsverige

Just nu pågår ett Leader-projekt i Västsverige där du kan få utbildningar, workshops och rådgivning helt kostnadsfritt i samband med att du ansluter dig till Convoy Egenanställning.

Kontakta oss för att få veta mer!

lotta.aberg@coompanion.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!