Funderar du på att starta eget? Hos Coompanion får ni hjälp att starta företag. Helt kostnadsfritt. Vi är experter på hållbart entreprenörskap som gör skillnad.

starta företag

Så får ni hjälp att starta företag

Det finns många frågor som kommer upp när man vill starta företag. Är min affärsidé tillräckligt bra? Vilken bolagsform ska jag välja? Hur hittar jag kunder? Allt sådant kan ni få hjälp med hos Coompanion. Boka in en kostnadsfri rådgivning med oss så får ni hjälp att starta företag.

Coompanion finns i hela landet. Hitta ditt närmaste kontor här!

Hur kan det vara gratis?

Vi har i uppdrag från Tillväxtverket att hjälpa människor att starta företag tillsammans. De finansierar vår rådgivning över hela landet, så att ni entreprenörer kan få ta del av den helt utan extra kostnad. Visst är det bra?

Vi älskar hållbar utveckling!

De kooperativa företagen värnar både ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. I många fall drivs de i syfte att skapa positiv samhällseffekt eller samhällsnytta, exempelvis i sociala företag.

Se mer videor om att starta företag på vår YouTube-kanal!

Så startar ni företag tillsammans

Allt ni behöver för att komma igång är en idé! Ta sedan kontakt med ditt lokala Coompanion-kontor och boka kostnadsfri rådgivning, så får ni hjälp att starta företag tillsammans.

Alla idéer och alla företag är olika. Börja med att sätta målet med varför ni vill starta företag.

Många företag idag har inte som främsta mål att enbart tjäna pengar, utan har någon typ av samhällsnytta som främsta drivkraft. Men för att nå dit behöver ni ändå tjäna pengar och företaget måste vara lönsamt!

Hitta Coompanion nära dig!

Vad är ett kooperativ?

Ordet kooperation kommer från det latinska uttrycket för “arbeta tillsammans”, eller samverka. Och det är precis vad man gör inom kooperation – både i kooperativa företag och sinsemellan kooperativa företag handlar det om att förverkliga idéer tillsammans.

Kooperativ bidrar ofta till att livet i vårt samhälle blir lite bättre. Därför ger vi kostnadsfri hjälp att starta företag tillsammans.

starta företag kooperativ

Få hjälp att starta företag

Nu vet ni lite mer om att starta företag tillsammans! Vi hoppas att ni vågar testa era vingar och börjar med att titta på er affärsidé tillsammans med Coompanion.

Det är alltid lättare när man får hjälp och alltid lättare när man gör något tillsammans!

Letar du efter någon att starta företag med?

På vår sajt Kompanjoner.se kan du lägga upp en annons och hitta någon att driva företaget tillsammans med eller helt enkelt samarbeta kring en affärsidé. Det kostar ingenting att lägga upp eller svara på en annons!

Lycka till!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!