Funderar du på att starta företag? Hos oss får du kostnadsfri rådgivning så att du lättare kan komma igång på rätt sätt! Vi är experter på hållbart och kooperativt entreprenörskap.

Det ska vara lätt att starta företag

Det finns många frågor som dyker upp när man funderar på att starta företag. Är min affärsidé tillräckligt bra? Hur hittar jag kunder? Vilken bolagsform ska jag välja? Allt sådant hjälper vi dig med. Boka in en kostnadsfri rådgivning med oss idag!

Hitta närmaste Coompanion-kontor

starta företag

Hur kan det vara gratis?

Vår rådgivning finansieras av Tillväxtverket, som vill att så många som möjligt ska kunna starta och driva företag. På så vis kan det vara gratis för dig! Coompanion har över 30 års erfarenhet av att hjälpa människor starta och driva företag tillsammans.

Tips! Kolla in våra mallar och verktyg som hjälper er på vägen. Det finns även många bra guider och hjälpmedel på Verksamt.se.

starta företag

Tips! Starta företag tillsammans!

Det är mycket lättare och mycket roligare att driva företag tillsammans. Vi jobbar ofta med kooperativa företag, där man äger och driver företaget på ett schysst och demokratiskt sätt.

Ni delar på riskerna och firar framgångarna tillsammans! Börja med att boka en kostnadsfri rådgivning med någon av våra rådgivare runt om i landet.

Hitta någon att starta företag tillsammans med

På vår sajt Kompanjoner.se kan du lägga upp en annons och berätta om din affärsidé. Helt kostnadsfritt! Eller kanske hittar du någon annan som redan letar efter en kompanjon just som du!

starta företag

Vad är ett kooperativ?

Ordet kooperation kommer från det latinska uttrycket för “arbeta tillsammans”, eller samverka. Och det är precis vad man gör inom kooperation. Vi har samlat en hel del information om kooperation och att driva och starta företag tillsammans här.

Varför ska vi starta kooperativ?

  1. Demokratiskt sätt att driva företag
  2. Hållbart på flera sätt
  3. Låg personlig risk
  4. Kräver ingen större kapitalinsats
  5. Kooperation är framtiden
  6. Enklare och roligare tillsammans

Läs mer om att varför ni borde starta kooperativ här

Letar ni efter finansiering?

Vi har ett nära samarbete med Mikrofonden, som hjälper kooperativ, föreningar och sociala företag med olika finansieringslösningar – bland annat lånegarantier och crowd funding.

Läs mer om finansiering via Mikrofonden

mikrofonden starta företag

Då är det dags att komma igång!

Vi hoppas att ni har lärt er lite mer om hållbart entreprenörskap! Är ni redo att sätta igång? Börja med att boka en kostnadsfri rådgivning med Coompanion – vi finns över hela landet.

Hitta ert närmaste Coompanion

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!