Johanna, Maysoun, Alya och Nabila är alla anställda på Yalla Jönköping.

Juni 2021

Vilka är ni?
– Vi är ett kooperativt företag för och av kvinnor från olika delar av världen. Tillsammans vill vi bidra till ett mer socialt hållbart Jönköping genom att skapa en arbetsplats som vilar på delaktighet och gemenskap. Genom att erbjuda kvalitativa tjänster inom lokalvård vill vi kunna erbjuda kvinnor en chans till arbete och egenförsörjning.

Vad händer hos er just nu?
– Vi har nyligen kunnat anställa tre kvinnor på deltid som arbetar med lokalvård. Vi erbjuder olika typer av städtjänster som kontors- och konferens städ, flyttstäd, fönsterputs och städ av kulturhistoriska miljöer. Vi försöker hela tiden utöka vår kundkrets och få in nya städavtal med nya kunder. Vårt mål är att kunna öka sysselsättningsgraden för de kvinnor som nu är anställda och på sikt kunna anställa fler.

Yalla Jönköping bildades i november 2020.

Vad upplever ni att ni har fått i kontakten med Coompanion?
– Kontakten med Coompanion har varit väldigt värdefull och inte bara värdefull. Den vägledning och rådgivning som vi fått av er har varit avgörande för oss. Vi har på ett enkelt sätt kunnat ta del av er kunskap och erfarenhet av att driva företag i föreningsform som vi inte burit på själva. Tack vare rådgivning från Coompanion har vi kunnat skapa förutsättningar för att sjösätta Yalla Jönköping.Vill du läsa mer om Yalla Jönköping? Kika in på deras hemsida här.
Vill du boka tid för kostnadsfri rådgivning hos Coompanion? Klicka här. 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!