Level är en ny företagsinkubator i Malmö som fokuserar på hållbarhet och inkludering. Här ska entreprenörer kunna mötas, nätverka och få rådgivning på flera språk.

Den nya satsningen har en bred målgrupp med fokus på de entreprenörer som det företagsfrämjande systemet har svårigheter att nå i dagsläget, så som personer med internationell bakgrund, unga och kvinnor.

Rådgivning erbjuds i tre olika faser – drömma, starta och växa – för att tillgodose de olika stadier som entreprenörerna kan befinna sig i. Hållbarhet och digitalisering är två fokusområden.

Level är en plats som överbryggar språkliga hinder, dit alla ska känna sig välkomna oavsett om man pratar svenska eller inte. Målsättningen är att erbjuda företagsrådgivning på bland annat svenska, engelska, arabiska, pashto och dari.

Rådgivningen är kostnadsfri, behovsanpassad och utgår från individen. Utöver hjälp att starta, driva och växa sina bolag får entreprenörerna även tillgång till kontorsplatser i lokalerna på Mobilia köpcenter.

Level har sex anställda och en årlig budget på 6,5 miljoner kronor. Målsättningen är 45 startade företag under den pågående treårsperioden, 2021-2023.

Inkubatorn är ett samarbete mellan Malmö stad, Coompanion Skåne, Tillväxt Malmö och Almi.

Läs mer på Levels hemsida: levelmalmo.se

Här hittar du pressreleaser från Levels uppstart i april 2021:

Läs om Level i Malmö Stads pressrelease.

Läs om Level på Mamö Stads hemsida

Läs om Level i Sydsvenskan.

Läs om Level i Dagens Industri.

Läs om Level i News Öresund

Kontaktperson:

Johan Broman, verksamhetsledare Level

johan.broman@coompanion.se

0733-63 10 01

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!