Impact Entrepreneur 2030 är utvecklingsprogrammet för dig med en idé kring en tjänst, produkt eller företagande som på något sätt förbättrar världen - oavsett om det är lokalt, regional eller globalt. Programmet ger dig kunskap, verktyg och nätverk att komma vidare med din idé – från tanke till handling.

Under tre månader kommer du att få gå igenom elva utvecklingsmoduler utformade för att på ett effektivt sätt hjälpa dig att komma vidare på din entreprenörsresa. 

Programmet är digitalt och baseras på vedertagna modeller och processer. Har du redan kommit en bit på vägen kommer du sannolikt att känna igen en del men med vårt tydliga fokus på impact, samhällsnytta och målen inom Agenda 2030 tillför ytterligare en dimension.

 

Förutom föreläsningar och workshops av kompetenta handledare och experter kommer du som deltagare också att få personlig coachning och rådgivning kring just din idé och dina förutsättningar. 

Modulerna består av både webbföreläsningar och digitala workshops samt övningar och uppgifter. Allt arbete utgår från din idé för att kunna omsätta teorierna i praktik direkt. 

Höstterminens program startar den 6 oktober och mer information om innehåll hittar du nedan. 

Låter det intressant? Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.
Sista anmälningsdag är den 9/9.

Detta kommer vi att gå igenom

1. Introduktion
Vi kickar igång Impact Entrepreneur 2030! 
Ni får mer information om programmet och möjlighet att träffa deltagare, rådgivare och partners. 


2. Impact och Agenda 2030

Vi pratar om det vi alla har gemensamt – en vilja att göra samhället bättre! Vi pratar samhällsutmaningar, dom globala hållbarhetsmodellen och om att göra Impact.

3. Syfte och resurser
Vart vill du nå med din idé? Vad motiverar dig? Vad står du på för värdegrund? Var ser du för ditt företag/din idé i framtiden och med vilka resurser ska du ta dig dit? Vi jobbar på djupet med frågorna och bygger en stabil grund för fortsatt utveckling!

4. Affärsidé med Impact
Vilken samhällsutmaning löser din affärsidé? Hur ska det göras och vilka kommer ha nytta av lösningen? Vi jobbar med att tydligt formulera affärsidén och vilken impact den har! 


5. Produktutveckling

Ska ni utveckla en helt ny produkt eller tjänst? Eller behöver ni kanske hjälp att utveckla en befintlig? Vi hjälper er tillsammans med experter inom området!

6. Försäljning och marknadsföring 

Hur ska ni prissätta, marknadsföra och sälja er produkt eller tjänst? Vi får konkreta tips av experter och testar verktyg som hjälper er att nå ut.

7. Affärsmodell med Impact
Hur kan en långsiktigt hållbar affärsmodell utformas? Hur skapar man impact och effekt med de olika delarna i affärmodellen och hur kan man anpassa den efter olika omständigheter? Vi jobbar med att bygga affärsmodeller med impact utifrån affärsidén!

8. Effektmätning
Vilka effekter får din idé/verksamhet på samhället? Hur ska den mätas? Vi ger er verktygen och senaste forskningen inom området.

9. Visualisera och kommunicera din impact

Hur ska den samhällsnytta ni gör synliggöras? Vi hjälper er att visualisera er Impact. Ni kommer även att få tips på hur ni kan presentera er idé!

10. Ekonomi och prognos

Hur bör man tänka när man gör en budget för sin idé? Hur ska verksamheten bli ekonomiskt hållbar? Vi ger tips och verktyg som underlättar på vägen!

11. Finansiering
Vilka traditionella samt nya finansieringsalternativ finns för er idé eller verksamhet? Hur gör man? Vi visar möjligheterna!

12. Presentation och avslutning
Ni får möjlighet att presentera er idé eller verksamhet för en panel bestående av personer och organisationer som kan vara till nytta på er fortsatta resa – som 2030-Entreprenör! 

Låter det intressant? Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.
Sista anmälningsdag är den 9/9.

Tre fysiska platser men tillgängligt överallt

För att göra det möjligt för alla intresserade att vara med, oavsett var du bor, om har jobb, redan driver ett företag, studerar eller annat så går det att delta på sistans. 

Eller rättare sagt; hela programmet är digitalt och webbaserat. Men när Corona-situationen förbättrats kommer det även att finnas möjligheter att träffas fysiskt på någon av våra noder i Lycksele, Skellefteå eller Umeå. 

Låter det intressant? Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.

Projektpartners

Med rötterna i den kooperativa världen är vi övertygade om att vi med engagerade partners, goda samarbeten och relevanta nätverk får bästa möjliga effekt av vårt arbete. Våra viktiga partners i detta projekt är:
TILLV-Samarbete-RGB-Blå
EUlogo_c_RGB