Impact Entrepreneur 2030 är exkubatorn för dig med en idé kring en tjänst, produkt eller företagande som på något sätt förbättrar världen - oavsett om det är lokalt, regional eller globalt. Programmet ger dig kunskap, verktyg och nätverk att komma vidare med din idé – från tanke till handling.

Under sex veckor kommer du att få gå igenom åtta utvecklingsmoduler utformade för att på ett effektivt sätt hjälpa dig att komma vidare på din entreprenörsresa. 

Det digitala exkubator-programmet bygger på 20 års forskning och vedertagna modeller. Vi erbjuder en process med tydligt fokus på impact, samhällsnytta och Agenda 2030-målen. 

Nästa programomgång startar den 8 februari och du kommer att få: 

  • Utveckla ditt företag
  • Föreläsningar
  • Personlig coachning och rådgivning
  • Nätverk genom våra samarbetspartners och andra deltagare
 
Programmet är avgiftsfritt och vi vänder oss till dig som bor eller verkar i Västerbotten. 

Sista ansökningsdag 25 januari.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta programansvarig på jonas.lundh@coompanion.se 

Tre fysiska platser men tillgängligt överallt

För att göra det möjligt för alla intresserade att vara med, oavsett var du bor, om har jobb, redan driver ett företag, studerar eller annat så går det att delta på sistans. 

Eller rättare sagt; hela programmet är digitalt och webbaserat. Men när Corona-situationen förbättrats kommer det även att finnas möjligheter att träffas fysiskt på någon av våra noder i Lycksele, Skellefteå eller Umeå. 

Projektpartners

Med rötterna i den kooperativa världen är vi övertygade om att vi med engagerade partners, goda samarbeten och relevanta nätverk får bästa möjliga effekt av vårt arbete. Våra viktiga partners i detta projekt är:
TILLV-Samarbete-RGB-Blå
EUlogo_c_RGB