Impact Academy 2030 - Coompanion

Impact Entrepreneur 2030 är utvecklingsprogrammet för dig med en idé kring en tjänst, produkt eller företagande som på något sätt förbättrar världen - oavsett om det är lokalt, regional eller globalt. Programmet ger dig kunskap, verktyg och nätverk att komma vidare med din idé – från tanke till handling.

Från tanke till handling

Under tre månader kommer du att få gå igenom elva utvecklingsmoduler utformade för att på ett effektivt sätt hjälpa dig att komma vidare på din entreprenörsresa. 

Programmet är digitalt och baseras på vedertagna modeller och processer. Har du redan kommit en bit på vägen kommer du sannolikt att känna igen en del men med vårt tydliga fokus på impact, samhällsnytta och målen inom Agenda 2030 tillför ytterligare en dimension.

 

Förutom föreläsningar och workshops av kompetenta handledare och experter kommer du som deltagare också att få personlig coachning och rådgivning kring just din idé och dina förutsättningar. 

Modulerna består av både webbföreläsningar och digitala workshops samt övningar och uppgifter. Allt arbete utgår från din idé för att kunna omsätta teorierna i praktik direkt. 

Programmet startar den 16/2 2021 och mer information om innehåll och hittar du nedan. 

Jaha, men vad kostar det här då?

Kostar? Det är faktiskt

Anmälan är nu stängd för den här programomgången!

Detta kommer vi att gå igenom

Vi kickar igång Impact Entrepreneur 2030! 
Ni får mer information om programmet och möjlighet att träffa deltagare, rådgivare och partners.

Vi pratar om det vi alla har gemensamt – en vilja att göra samhället bättre! Vi pratar samhällsutmaningar, dom globala hållbarhetsmodellen och om att göra Impact.

Vart vill du nå med din idé? Vad motiverar dig? Vad står du på för värdegrund? Var ser du för ditt företag/din idé i framtiden och med vilka resurser ska du ta dig dit? Vi jobbar på djupet med frågorna och bygger en stabil grund för fortsatt utveckling!

Vilken samhällsutmaning löser din affärsidé? Hur ska det göras och vilka kommer ha nytta av lösningen? Vi jobbar med att tydligt formulera affärsidén och vilken impact den har!

Ska ni utveckla en helt ny produkt eller tjänst? Eller behöver ni kanske hjälp att utveckla en befintlig? Vi hjälper er tillsammans med experter inom området!

Hur ska ni prissätta, marknadsföra och sälja er produkt eller tjänst? Vi får konkreta tips av experter och testar verktyg som hjälper er att nå ut.

Hur kan en långsiktigt hållbar affärsmodell utformas? Hur skapar man impact och effekt med de olika delarna i affärmodellen och hur kan man anpassa den efter olika omständigheter? Vi jobbar med att bygga affärsmodeller med impact utifrån affärsidén!

Vilka effekter får din idé/verksamhet på samhället? Hur ska den mätas? Vi ger er verktygen och senaste forskningen inom området.

Vilka effekter får din idé/verksamhet på samhället? Hur ska den mätas? Vi ger er verktygen och senaste forskningen inom området.

Hur bör man tänka när man gör en budget för sin idé? Hur ska verksamheten bli ekonomiskt hållbar? Vi ger tips och verktyg som underlättar på vägen!

Vilka traditionella samt nya finansieringsalternativ finns för er idé eller verksamhet? Hur gör man? Vi visar möjligheterna!

Ni får möjlighet att presentera er idé eller verksamhet för en panel bestående av personer och organisationer som kan vara till nytta på er fortsatta resa – som 2030-Entreprenör!

Tre noder, tillgängligt överallt

Impact Academy 2030 utgår från tre noder: Lycksele, Skellefteå och Umeå men då hela programmet är webbaserat så går det precis lika bra att vara med oavsett var du bor. 

Det du behöver för att vara med är din idé, en dator med internetuppkoppling samt energi och lust att förbättra världen. 

Helt enkelt att ta steget från tanke till handling. 

Upplägg och datum våren 2021

1. Introduktion – 16/2
Coachning – 18/2

2. Impact & Agenda 2030 – 23/2
Coachning – 25/2 

3. Syfte och resurser – 2/3
Coachning – 4/3

4. Affärsidé med impact – 9/3
Coachning – 11/3

5. Produktutveckling – 16/3
Coachning – 18/3

6. Försäljning och marknadsföring – 23/3
Coachning – 25/3

7. Affärsmodell med Impact – 30/3
Coachning – 1/4

8. Effektmätning – 6/4
Coachning – 8/4 

9. Visualisera och kommunicera din impact – 13/4
Coachning – 15/4 

10. Ekonomi och prognos – 20/4
Coachning – 22/4 

11. Finansiering – 27/4
Coachning – 29/4

12. Presentation och avslutning  – 4/5 

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss för mer information, kontaktuppgifter hittar du här.

Projektpartners

Med rötterna i den kooperativa världen är vi övertygade om att vi med engagerade partners, goda samarbeten och relevanta nätverk får bästa möjliga effekt av vårt arbete. Våra viktiga partners i detta projekt är:
TILLV-Samarbete-RGB-Blå
EUlogo_c_RGB
Translate »