Boka in: Stora Sociala Företagsdagen 24 oktober 2018

Stora Sociala Företagsdagen 2017, med temat Business for Change, hölls på centrala Clarion Hotel Post och blev den största sociala företagsdagen hittills. Dagen hade över 450 anmälda deltagare och i den inspirerande utställningen fanns hela 34 sociala företag med ett brett utbud av olika produkter, tjänster och innovativa affärsmodeller. Filmade föreläsningar från Stora Sociala Företagsdagen 2017 hittar du här.

Den sjätte Stora Sociala Företagsdagen äger rum på Clarion Hotel Post den 24 oktober 2018. Boka in i kalendern redan nu! Information om dagen och programmet kommer läggas upp här.

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på eller djupt involverad i, socialt företagande. För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft. Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla. Vill din organisation också vara en av arrangörerna och medfinansiera arrangemanget kontakta Ebba Westerberg, projektledare, tel 031-704 38 23.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!