Därför driver vi kooperativ!

Det är dubbelt så roligt och hälften så svårt att starta företag tillsammans! Därför hjälper vi på Coompanion alla er som vill bolla er affärsidé, prata om roller, företagsform, kompanjonavtal och budget – helt kostnadsfritt. Hitta ert lokala kontor!

Våra medlemmar berättar

Fördelarna med att starta tillsammans är att de kan dela på risker och arbetsinsats, att de får kollegor och ett större nätverk. Det blir helt enkelt ett mer hållbart företag! De flesta tycker också att det är roligare att fira framgångar tillsammans.

Självklart finns det risker med samarbete också, precis som med alla relationer. Lägg en bra grund genom att prata igenom de egna målen med samarbetet, vilken oro man känner och vad som är viktigt för var och en. Använd Coompanions rådgivning till detta och se till att skriva ett kompanjonavtal.

Redo att starta?

Eller har ni redan kommit igång? Vi finns till för er oavsett! Boka rådgivning hos ert Coompanion-kontor.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!