Nominera landets nyttigaste företag!

Nu kan du vara med och utse vilka företag som gjorde årets nyttigaste affär 2019. Priset Nyttigaste Affären delas ut till minst två företag som genom en affärsförbindelse skapat riktig nytta för samhället.

Nominera här

Volvo, Vägen ut! kooperativen och Västra Hisingens stadsdelsförvaltning fick priset förra året för sitt samarbete Clean Car Service. Året innan gick Nyttigaste Affären till Lärjeåns Kök och Trädgårdar och chipstillverkaren Estrella.

– Att vi vunnit det här priset har betytt jättemycket. Det blir en hel del ringar på vattnet om man har en så stor samarbetspartner som Estrella, säger Erik Lindh på Lärjeåns Kök och Trädgårdar.

Vem som helst kan nominera pristagare på nyttigasteaffaren.se fram till den 18 oktober. Årets pristagare presenteras på CSR Forum i Göteborg den 5 november.

Initiativtagare till Nyttigaste Affären är HSB Göteborg tillsammans med Coompanion Göteborgsregionen med stöd från Tillväxtverket. I juryn ingår även IKEA, CSR Västsverige och Business Region Göteborg.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!