Fotografera tillsammans!

Tillsammans för biosfärområdet Vombsjösänkan anordnar en walk&talk där vi tillsammans utforskar vår natur genom kameran. Fotograf och journalist Tomas Polvall är på plats och lär ut sina bästa tips under en interaktiv workshop! Vi kommer att fotografera djur, natur, och allt annat vi kan hitta i Öveds vackra slottsmiljö.

Aktiviteten passar både nybörjare och den mer erfarne fotografen – vi lär oss tillsammans! Ta med kamera, fikakorg och kläder efter väder. Det finns även fika eller lunch att köpa från slottscaféet. Aktiviteten är gratis! …men först till kvarn.

När: Söndagen den 11 augusti, klockan 10 – 14
Var: Öveds kloster, Harlösavägen 585-15. Vi möts vid Slottscaféet

Anmälan, senast 7 augusti till: tina.jonsson@coompanion.se

Aktiviteten görs inom projektet Tillsammans för biosfärområdet Vombsjösänkan och är en del av ”Tillsammans-veckan” som anordnas av ARNA i Fågelriket i Harlösa.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!