Tillsammans för livet i ån!

Inom projektet Tillsammans för biosfärområdet Vombsjösänkan ordnar vi en walk&talk på temat biologisk mångfald; Tillsammans för livet i ån. Aktiviteten görs inom ”Tillsammans-veckan” som anordnas av ARNA i Fågelriket i Harlösa. 

Vi diskuterar vilka fiskar lever i Vombsjön och Kävlingeån,  hur  livet i vattnet har ändrats genom tiderna och hur framtiden ser ut. Fiskexpert Anders Eklöv berättar om livet i ån och vi tittar på fisk som lever i vattendragen. 

Evenemanget är gratis! …men först till kvarn. Ta med fikakorg och kläder efter väder!

När: Lördagen den 3 augusti klockan 13 – 14

Var: Den gamla järnvägsbron väster om Revingevägen, Harlösa.

Du kan ta dig dit genom att gå eller cykla från Harlösa (ca 1 km), eller ta buss 155 och hoppa av på busshållplats Silvåkravägen. Om du kommer med bil finns ett begränsat antal parkeringsplatser söder om bron, nära vägen.

Anmälan, senast 1 augusti till:
tina.jonsson@coompanion.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!