Our story: från projekt till företaget Yalla Lund

Vårt ESF-finansierade projekt INitiativet Lund närmar sig sitt slut och vi vill dela med oss av våra erfarenheter, framgångar och utmaningar om hur vi förvandlades från ett projekt till ett arbetsintegrerande socialt företag, Yalla Lund.

Fredagen den 6:e september kl 9 till 12 på Studieförbundet Vuxenskolan, Glimmervägen 6, Lund. ANMÄL DIG HÄR (senast 4/9)

För fyra år sedan hade Coompanion Skåne en vision om att starta upp ett arbetsintegrerande socialt företag i Lund genom att först starta ett projekt format utifrån individens kunskap och livserfarenheter. Ett projekt som är öppet för alla och där alla röster räknas. Detta projektet blev till INitiativet Lund.

Nu är vi vid vägs ände och vi har startat upp ett cateringföretag, Yalla Lund, där vi tillsammans med bland annat ICA Linero, Socialhögskola på Lunds Universitet jobbar mot ett mer hållbart Lund. Resan har varit fantastisk och vi vill dela vår historia med er:

PROGRAM
Kl 9 till 9.30: Frukostfika och mingel
Kl 9.30 till 9.50: Olof Eriksson presenterar Coompanion Skåne – varför startade vi projektet i Lund? Junaidah Minnhagen och Malin Rindeskär presenterar projektet – vad har vi lärt oss och var är vi på väg?
Kl 9.50 till 10.10: Rickard Månsson från ICA berättar om vårt samarbete – hur startades det och hur har det fortsatt?
Kl 10.10 till 10.40: Charlotte Ziethén m fl berättar om resan till Yalla Lund – vår metodik inspireras av Yalla Trappan
Kl 10.40 till 11.00: Film ”från projekt till företag”
Kl 11 till 11.10: Vanessa Sevedag från WSP – utvärderare
Kl 11.10 till 11.40: Paneldiskussion med Christina Merker-Siesjö från Yalla Trappan, Charlotte Ziethén från Yalla Lund, Bengt Selander från Finsam Lund med flera
Kl 11.40 – Lunch serveras från Yalla Lunds kök (vegetarisk)

Välkomna!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!